fbpx

Банкет-меню на 200 порцій з розрахунку 800UAH на одну особу

Вихід в г.
Кількість
порцій
Ціна
Сума
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
Сирне асорті з Італійських сирів: Брі, Дорблю, Емменталь, Грано-подано
200
50
235
11750
Буженина по-домашньому
100
30
65
1950
Асорті м’ясне гастрономічне: салямі, пармська шинка, сирокопчений ошийок
160
50
178
8900
Рулет м’ясний з беконом та шпинатом
500
10
650
6500
Форель з ялівцем
160
50
230
11500
Тапас з анчоусами і корнішонами
75
100
106
10600
Тапас з папероні і крем-сиром
75
100
52
5200
Салат Олів’є
220
50
78
3900
Салат «З в’яленими вишнями і сиром бергадер»
250
50
125
6250
Млинці зі шпинатом і сиром (3 шт)
190
35
79
2765
Салат «М’ясний з руколою»
155
50
112
5600
Салат Цезар
200
50
125
6250
Хліб Гетьманський
50
50
2
100
ОСНОВНІ СТРАВИ
Гриль мікс: асорті м’яса на грилі (свинина, телятина, куряче філе, овочі-гриль)
Подається з трьома видами соусу
1000/300/150
35
1080
37800
Морський мікс на грилі (есколар, лосось, креветки, кальмари, мідії)
800/150
20
1630
32600
Картопля запечена
150
100
42
4200
БАР
Журавлиний морс
1000
60
60
3600
Сік
1000
50
65
3250
Моршинська газована/негазована
500
50
20
1000
160950