fbpx

Банкет-меню на 200 порцій з розрахунку 600UAH на одну особу

Вихід в г.
Кількість
порцій
Ціна
Сума
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
Асорті канапе (5шт)
120
20
125
2500
Сирне асорті з українських сирів
200
50
115
5750
Асорті м’ясне гастрономічне: салямі, пармська шинка, сирокопчений ошийок
160
50
178
8900
Оселедець маринований з цибулею
150
50
82
4100
Салат з авокадо, лососем і масляною рибою
160
50
240
12 000
Тапас з сирним мусом та в’яленими томатами
55
25
76
1900
Салат Грецький
250
50
125
6250
Салат М’ясний з горіхами та язиком
200
50
98
4900
Салат Цезар
200
50
115
5750
Млинці зі шпинатом і сиром (3 шт)
190
35
79
2765
Млинці з язиком (2 шт)
160
50
85
4250
Хліб Гетьманський
50
200
2
400
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Жульєн в тарталетках (3 шт на порцію)
100
50
162
8100
ОСНОВНІ СТРАВИ
Гриль мікс: асорті м’яса на грилі (свинина, телятина, куряче філе, овочі-гриль)
Подається з трьома видами соусу
1000/300/150
30
1080
32 400
Асорті ковбасок на грилі
1200/600/150
10
875
8750
Картопля запечена
150
100
42
4200
БАР
Узвар
200
30
50
1500
Сік
1000
50
65
3250
Моршинська газована/негазована
500
100
20
2000
Чай або кава на вибір
200
25
5000
122 765